Skip to main content

Arrangementen en wellbeingbehandelingen met Althearah

Voordat ik medisch pedicure werd heb ik me beziggehouden met massages. Ik merkte dat ik de de combi, natuurlijke produkten, voetverwenarrangementen, massages erg bij me vindt passen en ben deze behandelingen buiten de reguliere voetzorg gaan inpassen in mijn salon. Ik werk met Althearah een heerlijke lijn, voor totale ontspanning.

ALTEARAH bio heeft een verzorgingsmethode op maat ontwikkeld, die gebaseerd is op de voordelen van aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie.

De 14 Altearah kleuren, uitgedrukt in Parfum de Soin, Skin Care Oil, Concentrate, Scrub en Badzout, bieden synergieën die ons onmiddellijk in contact brengen met het emotionele terrein. Door ons opnieuw te verbinden met onze vitale elementen van het leven, ontdekken we hoe we vervulling kunnen halen uit het huidige moment zodat het leven gemakkelijker is. We worden vaak getroffen door schokkende en negatieve gebeurtenissen en emoties. Als die niet meteen worden verwerkt door gebrek aan tijd en ruimte worden deze niet onder woorden gebrachte emoties opgeslagen in ons lijf. Ze stollen en kristalliseren. 

Dankzij de diepe re-connectie, ‘herverbinding’, door middel van de kleuren kunnen we ons bewust worden van deze emoties en ze laten oplossen en stromen om ze te verwerken, te transformeren en te elimineren. Bevrijd van negativiteit, herontdekken we ons vermogen om levensgebeurtenissen met positiviteit en flexibiliteit te verwelkomen.

De Altearah producten zijn verkrijgbaar bij mij in de praktijk en te bestellen via mijn shop.

Kom de 14 kleuren testen en ervaren!

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

Op dit moment heb ik een klantenstop wat diabetische voetzorg betreft. U kunt wel contact met me opnemen om op de wachtlijst te komen. 


Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Op dit moment heb ik een klantenstop. U kunt wel bij mij op de wachtlijst komen te staan, stuur dan even een berichtje.


Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).


Althearah voetbehandeling met korte pedicurebehandeling

Voetenbad met een essentiele kleur/geur naar keuze,korte pedicurebehandeling (veel eelt of verdikte nagels wordt het ietsje duurder na gelang de tijd) been/voetscrub, voetpakking en korte massage met de hapiness kleur.  
Prijs 62,50


Voetreflexzone-massage

Punten in de voeten corresponderen met plaatsen in het lichaam. Door deze bijzondere massage ontspant het lichaam en kunnen blokkades worden verminderd.

Ik geef alleen een ontspanningsvoetreflexmassage van 45 minuten.


Vergoedingen

Pedicure wordt alleen bij diabetes vergoed vanuit de basisverzekering. De vergoeding is afhankelijk van je voetproblemen. Er zijn ook vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, maar doorgaans alleen bij diabetes, reumatoïde artritis en andere bloedvatproblemen.