Skip to main content

Arrangementen en wellbeingbehandelingen met Althearah

Voordat ik medisch pedicure werd heb ik me beziggehouden met massages. Ik merkte dat ik de de combi, natuurlijke produkten, voetverwenarrangementen, massages erg bij me vindt passen en ben deze behandelingen buiten de reguliere voetzorg gaan inpassen in mijn salon. Ik werk met Althearah een heerlijke lijn, voor totale ontspanning.

ALTEARAH bio heeft een verzorgingsmethode op maat ontwikkeld, die gebaseerd is op de voordelen van aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie.

De gecertificeerde biologische producten, samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën, zijn verkrijgbaar in 14 kleurrijke emoties, voor 14 zeer actieve en inspirerende behandelingen voor lichaam en geest.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

Op dit moment heb ik een klantenstop wat diabetische voetzorg betreft. U kunt wel contact met me opnemen om op de wachtlijst te komen. 


Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Op dit moment heb ik een klantenstop. U kunt wel bij mij op de wachtlijst komen te staan, stuur dan even een berichtje.


Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).


Voetreflexzone-massage

Punten in de voeten corresponderen met plaatsen in het lichaam. Door deze bijzondere massage ontspant het lichaam en kunnen blokkades worden verminderd.

Ik geef alleen een ontspanningsvoetreflexmassage van 45 minuten.


Vergoedingen

Pedicure wordt alleen bij diabetes vergoed vanuit de basisverzekering. De vergoeding is afhankelijk van je voetproblemen. Er zijn ook vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, maar doorgaans alleen bij diabetes, reumatoïde artritis en andere bloedvatproblemen.