Skip to main content

Mijn salon

Over mij

Na 12 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in een bouwbedijf, afdeling administratie vond ik het tijd worden voor een nieuwe move. Ik deed al een aantal jaren massages en wilde dat gaan uitbreiden met wat nieuws. Zere voeten, een verwenbehandeling voor de voeten, dat sprak me aan en zo gezegd zo gedaan. Het vak pedicure is interressant en vooral probleemvoeten is iets wat me aanspreekt.

In 2015 haalde ik het diploma medisch Pedicure en daar maak ik mijn dagen wel mee  vol. ‘s Avonds naar de pedicure of een verwenbehandeling voor de voeten, teennagels lakken, een voetmassage, voeten scrubben, alles is mogelijk.

Ik ben gaan werken met etherische oliën van Maquis import. Franse merken zoals Althearah zijn prachtige merken die een hoog gehalte aan etherische oliën bevatten.

Via mijn online boekingsagenda kun je kiezen uit veel soorten behandelingen.

  • de basisvoetbehandeling
  • de medische voetbehandeling (problemen als ingroeiende ngael, likdoorn oid worden daarin behandeld.
  • Voetbehandelingen met een scrub, massage en teennagels lakken is ook een van de mogelijkheden.
  • Hotstonemassage rug en schouders
  • Basis voetreflexmassage
  • Benen ontharen dmv sugaren (minder pijnlijk)

Een redelijk nieuw onderdeel van mijn behandelingen zijn de lichaamsbehandelingen van Althearah.

De gecertificeerde biologische producten, samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën, zijn verkrijgbaar in 14 kleurrijke emoties, voor 14 zeer actieve en inspirerende behandelingen voor lichaam en geest.


Aromatherapie
Aromatherapie is het gebruik van etherische oliën met een therapeutisch doel.

Elke olie heeft zijn eigen unieke werking en weldadige eigenschappen en kan op veel manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld door op de huid aan te brengen, te verstuiven, in een massage, door te ruiken …

Het dagelijks gebruik van etherische oliën kan moeilijk zijn. Daarom heeft ALTEARAH, met haar assortiment gebruiksklare producten, het gebruik ervan vereenvoudigd.

Bijvoorbeeld als parfum met het Parfum de Soin, in de massage met  de Skin Care Oils, als huidverzorging met verschillende verzorgingsproducten, Serums, scrubs en badzouten.

De ALTEARAH Bio producten zijn vervaardigd op basis van biologische etherische oliën. Dat betekent dat de etherische oliën niet worden veranderd, niet door de teeltmethode, niet door de extractiemethode.

Mijn lichaamsbehandelingen zijn verdeeld in seizoensbehandelingen en een speciale detoxbehandeling.

Deze behandelingen zijn gericht op lichaam en geest. Scrub, massage en geurenritueel zijn de onderdelen van deze heerlijk ontspannende en werkzame behandeling.

Ook de produkten voor thuis horen hierbij.

Mijn salon ligt in het rustige Langedijke in een twee onder 1 kap woning op de eerste verdieping.

Als de trap een probleem voor u is, is er in het dorpshuis van Makkinga ook een mogelijkheid om langs te komen. Dan zult u een apje moeten sturen of even bellen omdat die niet online geboekt kan worden.

    Welkom in mijn salon…