Een Wellnessmassage is een heerlijke ontspanningsmassage uitgevoerd met heerlijke essentiële oliën aangepast aan uw klachten of behoeftes. Dit heeft een weldadige werking op lichaam en geest. Rug, nek en schouders duurt ongeveer 3 kwartier. Prijs € 35,00.

Een totale ontspanningsmassage is ongeveer 90 minuten en kost € 65,00. Per half uur kan natuurlijk ook.

De verschillende Synergie Massages van S.P.A,-aromatherapie hebben diverse toepassingen. Bijvoorbeeld: ontspannend, stimulerend, het verbeteren van de bloedsomloop, maar ook bij reumatische klachten, artrose, rugklachten, nekklachten en voor of na het sporten.

Voorafgaand aan een massage kunt u een scrub van uw rug krijgen met Sel de Massage. Puur zeezout uit het natuurgebied de Camarque in het zuiden van Frankrijk. Dit zout is verrijkt met plantenolie en etherische oliën voor diepe ontspanning en een betere bloedsomloop. Hiervoor betaalt u € 15,00 extra.

Na een bodyscrub werkt een pakking heel effectief. Bijvoorbeeld een algen- of kleipakking. Etherische oliën afgestemd op uw situatie, stemming of klachten worden aan de pakking toegevoegd. Zo is er voor niemand een standaard behandeling.

Voor deze pakking betaalt u € 20,00 extra. Na de massage wordt de huid verzorgd met een heerlijke bodymilk of badolie.