Nagelbeugeltechnieken is een techniek die wordt toegepast bij problemen met de grote teen. Het gaat dan met name om teennagels die scheef of krom groeien en dan, vooral in de nagelwallen, voor problemen zorgen zoals bijvoorbeeld ingroeiende nagels.

BS/Spange

De Bs/Spange is een langvormige strip wat gemaakt is van glasvezel versterkte Duroplast (wit kunststof). Moleculen in kunststof willen altijd terug naar hun oorspronkelijke vorm, dat houdt in dat na het vastlijmen van de strip op de nagelplaat de BS/spange zich weer wil herstellen na zijn oorspronkelijke vorm. Door de elasticiteit van de nagelplaat en spanning van de strip zal de nagelplaat hierdoor corrigeren.

Na het aanbrengen van de BS/spange is de client (bijna) onmiddelijk pijnvrij omdat door de trekkracht van de strip de nagel uit de nagelwal omhoog getrokken word. De BS/spange groeit met de nagel mee en zodra deze zich aan het uiteinde bevind zal het loslaten en is de klacht verdwenen. De beugel heeft een groot draagcomfort en de nagels kunnen worden voorzien van nagellak (lak verwijderen met remover zonder aceton ivm loslaten van de beugel). Deze kan niet gebruikt worden bij personen met DM.

bordje-medisch-pedicure
cndc-wit-klein
piggy-logo-wit
pinnen-ja-graag-wit
provoet
procert-logo-zonder-tekst-wit-50