Cellulite is een echte vrouwenkwaal. Cellulite is zichtbaar doordat de huid een oneffen oppervlak krijgt. Dit kan pijnlijk aanvoelen.

Jaarlijks geven veel vrouwen veel geld uit aan anti-celluliteproducten. Altijd geven deze producten een teleurstellend resultaat. Waarom is S.P.A. aromatherapie succesvol in tegenstelling tot cosmetische anti-celluliteproducten?

 • Etherische oliën dringen door alle huidlagen en komen dus daar waar de cellulite zich gevormd heeft, namenlijk het onderhuids bindweefsel.
 • Etherische oliën kunnen vetcellen beinvloeden.
 • De bloedsomloop verbetert waardoor voedingsstoffen worden aangevoerd en afvalstoffen
  worden afgevoerd.
 • Stuwing wordt opgeheven, waardoor er minder vocht vastgehouden wordt. Hierdoor wordt
  de vicieuze cirkel doorbroken.

Om cellulite effectief te behandelen (ongeacht het stadium) moeten er 4 stappen gezet worden:

 1. Vaststellen waar de cellulite zit
 2. Diagnose stellen welke oorzaken een rol spelen
 3. Stofwisseling activeren
 4. Cellulite daadwerkelijk behandelen, in de praktijk en/of thuis.

Dit eigenlijk de eerste behandeling. U krijgt een pakking met E.F.I. Cryo Thermique. Tijdens deze pakking nemen we de vragenlijst door en tegelijkertijd geeft de behandeling alle informatie over de staat van uw cellulite. Pedicure en Wellness Langedijke werkt de lijst uit en stelt een kuurplan op. U komt tijdens een aparte afspraak terug om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen.

Deze behandeling is ook geschikt als afslankbehandeling om de stofwisseling aan het werk te zetten.

U kunt de oliën ook aanschaffen voor thuisgebruik. Dan heeft u niet de kosten van de behandeling maar wel de voordelen van de etherische oliën!