Shellac nagellak

En toen was er Shellac, geen normale nagellak maar ook geen normale Gellak. Volgens CND (Creative Nail Design) is het de belangrijkste innovatie in de nagelbranche in jaren. De revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie combineert de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour & Effects nagellak. Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige…

Lees meer

Shellac nagellak op de handen. Manicure basis + gellak

Manicure basis houdt in: – Nagels vijlen – Nagelriem verzorgen – Handbadje – Lotion – CND SHELLAC™ BEHANDELINGEN In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle CND™ producten om de natuurlijke nagel gezond te houden. Er wordt dus niet gebuft op de natuurlijke nagel en CND Shellac™ wordt er ook niet vanaf gesoakt…

Lees meer

Manicure uitgebreid en Shellac

Om de handen “0verheerlijk”te verwennen. Manicure (nagels vijlen, nagelriemverzorgen, lotion) + handmasker + handmassage + shellac nagellak.

Manicure uitgebreid

Manicure basis (nagels vijlen, nagelriemverzoring, handbadje en lotion) uitgebreid met een masker en een handmassage.

Handpakking en massage

Een heerlijke behandeling om de doorbloeding van uw handen te verbeteren en een moment voor uzelf. U gaat 5 x met uw handen in het warme bad, daarna een zak eromheen en warme wanten en genieten van uw moment. Tot slot een heerlijke handmassage.

10 strippenkaart Shellac incl. verwijderen

Hiervoor kijgt u 10 keer een Shellacbehandeling inclusief manicure en inclusief het verwijderen van de Shellac t.w.v. 10,00 per keer. U betaald 225,00 in een keer 22,50 per Shellacbehandeling.

Brisa light smoothing gel voor de beschadigde nagel

SMOOTHING GEL De CND Brisa Lite Smoothing Gel iseen gellaagje die perfectioneert en het nageloppervlak glad maakt. Ideaal voor dames die worstelen metzwakke of buigbare nagels. Smoothing Gel kan worden toegepast onder CND Shellac voor het verkrijgen van extra stevigheid en is geheel veilig en zonder beschadigen te verwijderen.

Brisa light en Shellac nagellak

Dit is een behandeling van de nagels met Brisa light voor stevigere nagels en nagellak met Shellac. Dit blijft gegarandeerd 14 dagen zitten.

IBX repair kuur, 9 behandelingen

De IBX Repair Kuur bestaat uit totaal 9 behandelingen. Fase 1: 3 behandelingen, u komt 3 keer elke week Fase 2: 3 behandelingen, u komt 3 keer om de 2 weken Fase 3: 3 behandelingen, u komt 3 keer om de 3-4 weken U krijgt een nagelriemolie cadeau!

bordje-medisch-pedicure
cndc-wit-klein
piggy-logo-wit
pinnen-ja-graag-wit
provoet
procert-logo-zonder-tekst-wit-50