Uw specialist Lonneke van Leeuwen

Zorg goed voor jezelf!

Er wordt wel gezegd: “Zorg je wel goed voor jezelf?”

Iedereen is zich daar nu wel van bewust, maar verzorg je je voeten wel goed en geef je je spieren de aandacht die ze nodig hebben?

Een pedicurebehandeling of een uurtje totale ontspanning voor je lijf is geen overbodige luxe.

In mijn praktijk kun je terecht voor diverse pedicure-, wellness- en massagebehandelingen. Gun jezelf een rustmoment en maak vandaag nog een afspraak!

Goed verzorgde voeten
Bij Pedicure & Wellness Langedijke kunt je terecht voor goed verzorgde voeten door pedicure behandelingen en het repareren van door allerlei omstandigheden vervormde of beschadigde nagels.

Parafinebad
Een parafinebad of een masker laat de huid weer heerlijk zacht aanvoelen en Shellac nagellak zorgt ervoor dat je tot 6 weken gegarandeerd voorzien bent van een hippe modekleur op de nagels voor in de open schoen. Als je last hebt van beschadigde nagels zijn die misschien wel te herstellen met het revolutionaire product IBX. Vraag vrijblijvend naar informatie.

Natuurlijke hars
Wil je ervoor zorgen dat je boven die mooie voeten onbezorgd een rokje aan kan in de lente en zomer, haal ik met natuurlijke hars alle haren van je benen.

Hotstonemassage
Om verder tot rust te komen in het landelijke Langedijke ben je bij Pedicure & Wellness Langedijke in goede handen.

De populaire hotstone massage, een ontspannende klassieke massage, of voetreflexelogie zullen je weer tot rust brengen en uit de drukte van alledag halen. De huidpakkingen voeren overtollig vocht uit je lijf en de scrubs maken je huid weer zo nieuw als een babyhuidje.

Natuurlijke producten
Pedicure & Wellness Langedijke werkt met uitsluitend natuurlijke producten waarvan u de weldaad direct zult ervaren op uw huid. Vanuit het thuis van de lavendel, de Provence, zorgt Les Gavots de Provence voor een productlijn waarin je oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen NIET zal terugvinden. Ook de producten van Botanical Beauty (een oerhollands bedrijf) zijn puur natuur! Je zal het al ruiken bij binnenkomst, de lavendel is heerlijk. Doordat de crèmes direct worden opgenomen door de huid lijken de geuren ook van binnenuit te komen en kunnen ze klachten laten verminderen.

Onze webshop
In de webshop van Pedicure & Wellness Langelijke kan je deze heerlijke crèmes en zalfjes aanschaffen, of neem een potje badzout mee. De mooie verpakkingen maken dit een uitstekend cadeautje. Sinds kort verkoop ik ook de producten van Savon de Provence, Marius Fabre en Tadé. Zeepproducten van pure olijfolie, arganolie. Eveneens geen synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen en emulgatoren.

Wintervoeten
Voor de wintervoeten heb ik sinds kort heerlijke dikke en dunne sokken, 40% lamswol, 40% alpaca en 20% synthetischewol voor de rek. De boord zit totaal niet strak en de sokken kunnen gewassen worden op 40 graden.